Petak, 19. Travanj 2024.

Iako je prvotno osuđen na šest mjeseci zatvora, zamijenjeno mu je zatvorsko vrijeme radom za opće dobro, gdje jedan dan zatvora odgovara dva sata rada

Revoltiran odbijanjem veze, dvadesetdevetogodišnji Slavonac nije mogao obuzdati bijes. Prijetnje smrću i brutalno fizičko nasilje način su na koji je reagirao nakon što mu je djevojka jasno dala do znanja da želi prekinuti njihovu vezu. Sudski postupak otkrio je stravične detalje događaja koji su se odigrali 15. srpnja 2021. godine u stanu u jednom gradu u Slavoniji, javlja Glas Slavonije.

Dokazi pribavljeni nezakonito i ne mogu se koristiti u postupku

U nepravomoćnoj presudi Općinskog suda u Slavoniji, oslobođen je optuženi 36-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine od optužbe za krijumčarenje više od 105 kilograma marihuane. Sud je zaključio da je pretraga, koja je inicirala cijeli slučaj, provedena bez naloga, što je dovelo do nezakonitog pribavljanja dokaza.

Izvor: 035portal

Sudac je Maju ovaj tjedan osudio na 45 dana uvjetnog zatvora i mora platiti 70 eura troškova postupka

Potpuno pijana Slavonka Maja posvađala se s majkom te ju  ju je u jednom trenutku šakom udarila u glavu. Prema presudi koju prenosi portal Danica, sve se dogodilo u kolovozu oko 20.30 sati u Pakracu. Maja je proglašena krivom jer se nasilnički ponašala u obitelji, i to u prisutnosti svojeg malodobnog brata (15).

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku