Petak, 19. Travanj 2024.

Robert Špehar

BUDUĆNOST EKONOMIJE, IDEOLOGIJE I AGENDE: POGLED UNAPRIJED

Obični farmaceutski proizvođači, koji su postali farmaceutski divovi nakon potpisa, ovih nama, zacrnjenim ugovorima

Ugovor za narudžbu genske terapije u obliku cjepiva između EU komesarke Von der Laž, poznate i kao Von der Layen, i farmaceutskih proizvođača, koji su postali farmaceutski divovi nakon potpisa ovih ugovora. Ovi ugovori se trenutno provlače kroz Europske sudove, priznati kao dokazi u procesima protiv ključnih europskih institucija koje su sudjelovale u ovom kriminalu koji je promijenio živote svih nas. Tekst koji sam pisao vezano uz zacrnjene ugovore objavio sam još 16.12.2021. na Telegram kanalu.

Ovako treba reagirati kada se pojave dvanaestogodišnji propali studenti bez diplome

Bravo, Ivo Vranić! Ovako treba reagirati kada se pojave dvanaestogodišnji propali studenti bez diplome i profesionalne escort dame bez radnog staža, te laprdaju o budućnosti, dok kod kuće ne mogu upravljati resursima iz kante za smeće. Mimoze se rasplakale jako.

Čovjek, normalan građanin i uz to časni Hrvatski Branitelj koji je branio Sisak od četničko-jugoslavenskog terora ne može preciznije i točnije verbalno "streljati" ove tifusare u zelenom plaštu

Čovjek, normalan građanin i uz to časni Hrvatski Branitelj koji je branio Sisak od četničko-jugoslavenskog terora ne može preciznije i točnije verbalno "streljati" ove tifusare u zelenom plaštu.

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku