Petak, 19. Travanj 2024.

Zanimljivosti

Haris završio na policiji zbog supruge

Tvrdi da ga je napala

Harisova supruga Melina Džinović upala je u njihovu kuću i odbila je napustiti.

Melina je došla u kuću gdje se nije najavila sinu s kojim Haris tvrdi da ne razgovara već dulji period. Haris je iz policijske stanice poslije pet sati izašao sa sinom Kanom, a bili su u pratnji odvjetnika.

“Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo ući, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene napadati fizički, puno gore je psihički, verbalno!”, tvrdi Haris.

“Večeras je došla u kuću, skuhala kavu i sela i očigledno nije imala namjeru izaći. Kada sam došao, bila je bezobrazna i počela me je provocirati, na što sam joj rekao da mora napustiti kuću, a da može uzeti stvari i izaći van, ali ona nije htjela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla ‘svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi’ na što sam joj ja rekao, ako sud kaže da je tvoja” rekao je Haris.

 

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku