Petak, 19. Travanj 2024.

VIJESTI IZ SLAVONIJE

Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica

Noć knjige je kulturna manifestacija koja je pokrenuta 2012. godine te se provodi diljem Hrvatske u knjižnicama koje tom prigodom organiziraju prigodne programe za svoje korisnike.

'Jako nas veseli čuti tako dobre povratne informacije od naših prijavitelja'

Za Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora za ulaganja u dodatnu ponudu smještajnih objekata u Vukovarsko-srijemskoj županiji osigurano je 10 tisuća eura.

Pokrao staricu

Temeljem prijave 63-godišnjakinje o otuđenju alata i drugih predmeta iz obiteljske kuće u Oroliku, policijski službenici Policijske postaje Vinkovci su proveli kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i maloljetnikom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa.

Prije 31 godinu održana prva, konstituirajuća Sjednica Županijske skupštine

Polaganjem vijenaca ispred Središnjeg križa na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu, ispred Spomen obilježja poginulim i smrtno stradalim hrvatskim braniteljima u Novoj Gradiški na Trgu dr. Franje Tuđmana te kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu na Trgu Stjepana Miletića u Slavonskom Brodu započelo je ovogodišnje obilježavanje 31. obljetnice osnutka Brodsko-posavske županije.

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku