Petak, 19. Travanj 2024.

Pokrao staricu

Temeljem prijave 63-godišnjakinje o otuđenju alata i drugih predmeta iz obiteljske kuće u Oroliku, policijski službenici Policijske postaje Vinkovci su proveli kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i maloljetnikom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa.

Dani hrvatskih branitelja Vukovara

Polaganjem vijenaca podno spomen-obilježja na vukovarskom Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u nedjelju je obilježen Dan hrvatskih branitelja Vukovara, a počast hrvatskim braniteljima Vukovara odao je i predsjednik Republike Zoran Milanović.

' Muljao ' s iznosom

U petak, 09. veljače, policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave vukovarsko-srijemske su, temeljem zaprimljene kaznene prijave, dovršili kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 62-godišnjakom zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela Lihvarski ugovor iz članka 242. Kaznenog zakona. 

Vukovarsko-srijemska.info

Pratite nas na Facebooku

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku