Petak, 19. Travanj 2024.

Izbor najboljih sportaša, sportašica i sportskih udruga u 2023. godini

Prijave na natječaj otvorene su do 26. ožujka 2024. godine

Sportska zajednica Požeško-slavonske županije raspisuje Natječaj za izbor najboljih sportaša, sportašica i sportskih udruga Požeško-slavonske županije u 2023. godini.

Kandidate za izbor najboljih sportaša, sportašica i sportskih udruga mogu prijaviti sportske udruge sa sjedištem na području Požeško-slavonske županije, a na izbor za najboljeg sportaša i sportašicu mogu se prijaviti samo kandidati koji su državljani Republike Hrvatske te koji su tijekom 2023. godine nastupali za sportske udruge sa sjedištem na području Požeško-slavonske županije.

Kandidati se, na temelju najboljih natjecateljskih postignuća ostvarenih u 2023. godini, mogu natjecati u izboru za najboljeg pojedinca u kategorijama seniorki, seniora, juniorki, juniora, kadetkinja, kadeta, perspektivnih sportašica i perspektivnih sportaša te najboljih pojedinaca u sportu osoba s invaliditetom.U kategoriji sportskih udruga, nagrade će se dodjeljivati u muškoj i ženskoj kategoriji te za najbolje sportske udruge osoba s invaliditetom.

Prijave na natječaj otvorene su do 26. ožujka 2024. godine. Natječaj i prijavni obrazac dostupni su OVDJE.

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Pratite nas na Facebooku

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku