Četvrtak, 13. Lipanj 2024.

Potop kršćanske Europe i hrvatski odgovor: Ujedinjenje proeuropske civilizacije i hrvatski general u Europskom parlamentu

Pogledajte video zapis i podijelite ga. Parlamentarni EU izbori su već 9. lipnja 2024. Vremena je malo.

Otvorene granice i nekontrolirana migracija predstavljaju potop kršćanske Europe kao što se možete uvjeriti u ovom videu.

Svjedoci smo kako kulturno strane i islamsko radikalne skupine unose nemir u naš kontinent, dok se europske institucije bave trivijalnostima poput on-woke rodno adekvatnih toaleta. U tom kaosu, Hrvatskoj je potrebna čvrsta ruka i jasan glas kao zastupnik - hrvatski general u EU parlamentu koji će se poput lava boriti za hrvatski interes, kao što je to činio u vrijeme Domovinskog Rata. Tu mi pada na pamet isključivo general Glasnović koji priča perfektno engleski a ne neki "pipl mast trast as" bućkuriš.

EU potop ne zaobilazi Hrvatsku. Teror i stres koji prijeti europskim granicama već je poznat s terena Like i Gorskog Kotara. No, dok nas stvarna prijetnja gazi, naš odgovor je anemičan. Zna li netko zašto se Hrvatska anemično priprema za invaziju iz kulturno stranih i islamsko radikalnih krajeva svijeta? U trenutku kada se Al-Qaida teroristi javljaju svojim suborcima iz Grčke putem društvenih medija, podsmjehujući se europskim granicama, nema mjesta za anemičnost.

Pred novom turističkom sezonom, svaka iskra potencijalnog radikalnog islamskog terora u Hrvatskoj može uništiti našu turističku sezonu. Turizam je srce naše ekonomije, a prijetnje koje dolaze nisu apstraktne, već su stvarne i opasne. Egzistencije i milijuni eura Hrvatskih građana su u pitanju. Kao država granica, Europska unija mora više ulagati u sigurnost hrvatskih građana, njihovu imovinu i granice Hrvatske. Vrijeme je da se EU prestane baviti besmislicama poput unapređenju on-woke rodne ideologije i posveti se stvarnim problemima ali i prijetnjama.

Pogledajte video zapis i podijelite ga. Parlamentarni EU izbori su već 9. lipnja 2024. Vremena je malo. Hrvatska mora biti spremna, mora imati čvrsti glas u EU parlamentu koje će braniti naše granice i naš način života. Vrijeme je da se probudimo iz anemičnosti i suočimo se s prijetnjama koje su pred nama.

Izaberite LISTU 11 i zaokružite BROJ 4 - Hrvatski general Željko Glasnović u parlament EU, pod hitno!

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku