Četvrtak, 13. Lipanj 2024.

Video tajnih letova Palma-Madrid: Dramatična zamjena stanovništva u Europi

Noćni uvoz migranata ispod radara: Skrivena operacija koja prijeti sigurnosti Europe

Dok većina Europe spava, kroz zračne luke španjolskih otoka ali i drugih europskih otoka odvija se dramatična zamjena stanovništva. Masovni noćni uvoz migranata prolazi ispod radara, bez znanja javnosti. Izolirani terminali, rezervirani isključivo za subsaharske migrante, omogućuju krijumčarenje stotina muškaraca u prostor Europske unije. Ova operacija, koja se skriveno provodi, ozbiljan je problem koji se ne smije prešutjeti pred Španjolskom ni ostatkom Europe.

Svakodnevni transferi stotina subsaharaca s Kanarskih otoka u Madrid donose isključivo nered i kaos, dok stručnu radnu snagu sigurno ne. Letove je zakupila udruga za hitne migracije u suradnji s Crvenim križem, ACCEM-om i drugim nevladinim organizacijama. Ovo je više nego očit poticaj nekontroliranom dolasku kriminalaca, silovatelja i ubojica bez presedana.

U nadolazećim mjesecima, tisuće imigranata nastavit će pristizati na Kanarske otoke, nakon čega će biti raspoređeni po hotelima koji se u kratkom roku pretvaraju u devastirane objekte. Ova situacija, koju mediji svakodnevno skrivaju, mora biti otkrivena javnosti.

Ako želite da ova zamjena stanovništva ne ostane sakrivena pred javnošću, podijelite ovaj video i proširite vijest. Vrijeme je da se suočimo s istinom i zaustavimo ovaj tajni plan prije nego što bude prekasno.

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku