Srijeda, 24. Srpanj 2024.

Vijesti iz Požege

Dva tjedna uz čitav niz predstava i premijera

Započele Kazališne ljetne večeri

Treće izdanje Kazališnih ljetnih večeri započelo je sinoćnjom izvedbom predstave „Tere i Luce“ kazališta Planet art s Anjom Šovagović Despot i Natašom Janjić u glavnim ulogama.

Program se odvija od 26. lipnja do 12. srpnja u kazališnoj dvorani i vanjskoj pozornici.

Izdvojeno događanje ove godine je premijera glazbeno povijesno dokumentarnog filma „Moć u glavi“ koja se održava 28. i 29. lipnja uz nastup grupa Flash i Rukopotezno povlačilo pod vodstvom Dalibora Platenika.

Prvog četvrtka u srpnju program donosi interaktivnu glumačko lutkarsku predstavu za djecu „Kako kaže…?“. Kazališni nokturno održava se 10. srpnja kada se čita i govori poezija Danijela Dragojevića. Posjetitelji će moći pogledati i jedinstvenu prvu dječju operu „Šumska kraljica“ koju će izvesti  Hrvatsko povijesno kulturno društvo „Jelačić“ iz Petrovaradina uz pratnju Muzičke škole „Izidor Bajić“ iz Novog Sada 11. srpnja.

Program će biti svečano zatvoren 12. srpnja komedijom „Pouzdani sastanak“ u izvedbi Gradskog kazališta Joza Ivakić Vinkovci i koncertom glumice Ružice Maurus na vanjskoj pozornici.

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Vremenska prognoza

POŽEGA

Pratite nas na Facebooku

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku